Vervoer van uw pakketten en goederen

Als u in de regio Roermond een koerier zoekt voor het vervoer van uw pakketten en goederen, schakelt u dan onze koeriers in. Dankzij onze betrouwbare personeelsleden en ons moderne wagenpark kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Wij hebben aan één telefoontje voldoende. U geeft door waar wij uw pakket moeten afhalen en wij zorgen ervoor dat uw zending veilig op de eindbestemming wordt afgeleverd. Onze koeriers bezorgen uw pakket van A naar B. Wij maken geen tussenstops, omdat dit de levertijd van uw zending kan beïnvloeden.

Betrouwbaar maatwerk

Ongeacht de grootte van uw lading kunt u bij ons altijd terecht voor vervoer. Wij leveren uitsluitend betrouwbaar maatwerk af en zorgen er dankzij de GPRS-systemen in onze auto’s en bussen voor dat u uw pakket altijd kunt volgen. Ondanks onze punctualiteit kunnen er problemen ontstaan tijdens het vervoer van uw pakket. Dan is het wel zo prettig als u het vervoer kunt volgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van vervoer? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. Wij luisteren graag naar uw wensen op het gebied van vervoer en kunnen aan de hand daarvan vrijblijvend een offerte voor u opstellen.