Uw betrouwbare internationaal koerier

Vele koeriersbedrijven beperken zich tot het afleveren van pakketten binnen Europa. Uw betrouwbare koerier gaat net een stapje verder en levert zendingen over de hele wereld. U geeft aan ons door waar en wanneer het pakket afgeleverd moet worden en wij realiseren dit voor u. Wij raden u aan om voor internationale bezorgingen een vast bedrag af te spreken. Zo komt u achteraf nooit voor een verrassing te staan.

Wereldwijde pakket bezorging

Woont een van uw familieleden in het buitenland en wilt u deze eens in de zoveel tijd voorzien van een pakket met allemaal Hollandse lekkernijen? Laat uw internationaal koerier dit voor u realiseren. Wij bezorgen pakketten van Roermond tot aan Zuid-Amerika. Geen afstand is voor ons te groot. Bij ons kunt u rekenen op service. Wij zorgen ervoor dat alles van begin tot eind goed geregeld is. De in- en uitklaring bij de douane is bijvoorbeeld helemaal gratis! U heeft geen omkijken maar naar het pakket zodra u het bij ons uit handen geeft.

Wilt u een pakket internationaal laten bezorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een overzicht van de tarieven ontvangt en kunnen daarnaast een offerte voor het bezorgen opmaken. Onze medewerkers staan u graag te woord!